"Waar is de chily" - auteur onbekend

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - sept '12 - We hebben er weer zin in! -

Goedendag beste mensen

Het is weer eens tijd om verder te gaan, dat wil zeggen;

HET NIEUWE CLUBJAAR IS WEER BEZIG!!!!

Hoera dat werd weer tijd. Natuurlijk heeft iedereen zich de hele zomer zitten vervelen omdat er na kamp niks meer te doen was. En daarbij is op vakantie gaan ook maar niks als je toch de Sirene '99 gewend bent.

Maar even ter zake. Het kamp hoort een succesvolle afsluiter te zijn... En dat was het dan ook! We hebben de hele week goed weer gehad. Sterker nog, het was zo goed dat het zwembad (jaja een zwembad op kamp!) was erg druk bezet. Uiteraard leende zich dit ook weer om het grote wasbakken spel uit te voeren. Dit is een zeer gecompliceerd spel wat niet te plannen is, maar belangrijker, niet om aan te ontkomen... Het komt er op neer dat iedereen kletsnat wordt, of je nou wilt of niet. Misschien moeten we dit maar eens invoeren op de donderdag avond tussen 19.00 en 20.00...

Maar goed, nu is gelukkig de vakantie weer voorbij en kunnen we weer opnieuw een succesvol clubjaar beginnen. Laten we daarbij denken aan de avonden zelf met leuke spellen, maar ook de bijzondere avonden; Sinterklaas, Carnaval en de Rollebol!

We hebben er weer zin in!

Groeten,
Dennis Pingen

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---