"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - juni '12 - onze hond van 60 kg! -

Beste lezers,

Dennis Pingen vroeg me om als 'nieuwe' leider ook maar eens iets over mezelf te schrijven in de digitale toeter. Ik ben Ralph Tangelder, 25 jaar oud en ben sinds dit clubjaar (weer) actief bij Sirene'99. Tot maart gaf ik samen met Tom, Stan, Janneke en Roy leiding aan de meisjes van groep 7-8 en vanaf maart doe ik dat bij de gemengde groep van de brugklas met Jeroen, Sjoerd, Evelien, Bart en Jeroen.

Ik woon helemaal achteraan in het Hanik bij mijn ouders en zusje op een voormalige boerderij. Verder wonen daar ook nog drie dwerggeiten en onze hond van 60 kg. Van mijn tijd als lid bij Lichtboei 75 en later Sirene'99 heb ik hele mooie herinneringen. Vooral mijn laatste jaar als oudste groep weet ik nog goed. Dat was namelijk het eerste jaar dat jongens en meiden samen op kamp gingen. Voor de jongens van de oudste groep was toen vooral de vouwcaravan van de oudste groep-dames heel interessant. De leiding moest regelmatig met zaklampen onder de vouwwagen controleren op 'achtergebleven spullen'. (Ria van de Kerkhof kan daar over meepraten, zie haar stukje)

Na mijn clubtijd en middelbare school (Valuas) ben ik planologie gaan studeren aan de universiteit in Wageningen en daardoor 6 jaar min of meer weg geweest uit Lomm. De laatste maanden van mijn studie ben ik aan het stagelopen bij o.a. de Vereniging Kleine Kernen in Horst. Daardoor ben ik weer veel thuis en is het voor mij makkelijker om in Lomm weer wat actiever te worden. Naast clubdraaien bij Sirene ben ik ook lid van een werkgroep van de dorpsraad die bezig is met de plannen rond de hoogwatergeul die er langs de Maas gegraven wordt. Daarnaast zit ik in de organisatie die voor de Lommse jeugd regelmatig in de vakanties zogenoemde LAN-party's organiseert, waarbij iedereen zijn (dames doen nauwelijks mee, hoe kan dat?) computer meeneemt en samen een paar dagen lang spellen speelt. Mijn verdere hobby's zijn wandelen, fietsen, lezen, reizen en met de thuiswedstrijden van DSO II langs de zijlijn staan kijken om hun 'grote' prestaties te bewonderen.

Aangezien het dit jaar voor mij mijn eerste kamp in 10 jaar gaat worden, heb ik er heel veel zin in. Ik ben wel benieuwd hoeveel er in die periode (niet) is veranderd. We zijn als leiding in ieder geval heel druk bezig om alle spellen in elkaar te timmeren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het dit jaar weer een groot succes gaat worden.

Tot op het kamp!

Groetjes Ralph Tangelder

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---