"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - mei '12 - Lente, bijna zomer? -

Lente, bijna zomer?

Nou is de lente al best een tijdje terug begonnen, het lijkt erop dat het weer dat nu pas door heeft. De zon moet er nog even over nadenken maar de temperaturen gaan al omhoog.

We zitten inmiddels bijna tegen het einde van het clubdraaiseizoen aan maar dat wil niet zeggen dat we opeens stil blijven zitten. Sterker nog, alles draait op volle toeren. We hebben 3 weken geleden een succesvol minikamp gehad voor de meest jeugdige (groep 3-4) onder ons. Omdat ze nog niet mee op kamnp gaan, is er toch een soort van voorproefje om ze vast enthousiast te kunnen maken. Dit afpeigerende weekend heeft ze alvast waarmgestoomd voor wat hun de komende jaren nog te wachten staat!

Verder betekend het einde van de clubavonden het begin van Rollebol en kamp. De Rollebol is dit jaar om de hoek; effe die fiets op en we zijn in Arcen. Des te meer reden om massaal mee te doen en te laten zien wat Lomm nog oplevert in deze enorme spellenstrijd. Maar het gaat natuurlijk om het plezier niet om het winnen (...). Zet hem op zeg ik toch nog erbij!

Dan hebben we dan al bijna het kamp voor de deur staan. Dit is natuurlijk het grootste spectakel van het jaar; een week lang in een tent, in het bos! Altijd weer lol, altijd weer feest. Natuurlijk blijft het nog even een verrassing wat er dit jaar op het kampprogramma staat, maar bereidtje vast voor; soms is het spannend in het bos...

Laten we dus de paar resterende clubavonden gezellig afsluiten om dan lekker te rollebollen en dan te genieten op kamp!

Tot Ziens op de Rollebol allemaal!

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---