"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - mar '12 - Voorstellen: Ria v/d Kerkhof -

Even Voorstellen

Hallo allemaal

Dit keer aan mij de eer om wat te schrijven. Ik zal me eerst even voorstellen: Ik ben Ria van de Kerkhof, Ben getrouwd met René en heb 2 zoons Dennis en Ralf. Ik woon al 29 jaar in Lomm. Oorspronkelijk kom ik uit Velden. Daar ben ik op mijn 8e bij de gidsen gegaan, dat was toen nog in uniform, na verloop van tijd gingen de gidsen over op de JFK. We gingen ook jaarlijks met tenten op kamp.Het was voor mij een leuke tijd.

Op mijn 23e ging ik in Lomm wonen en toen ik in verwachting was besloot ik om me maar eens te verdiepen in het verenigingsleven van Lomm. Ik wilde wat meer mensen leren kennen. Meisjesclub de Zonnebloem sprak me wel aan, bovendien vond en vind ik het leuk om wat voor de jeugd te doen. Dat dit een goede beslissing was, blijkt wel uit het feit dat ik na 25 jaar nog steeds bij de vereniging ben.

In '99 gingen de jongens en de meisjes samen in een nieuwe vereniging: sirene '99 en eindelijk ging mijn droom in vervulling net als vroeger kamperen in het bos. Het gemengd club draaien vond ik een goed idee. De jongens vonden het gemengde kamp niet zo leuk ( maar zaten wel steeds bij de meiden in de tent, of lagen de halve nacht onder de damesvouwwagen).

Het clubgebouw is ook flink veranderd, we hebben een luxe keuken en ook de apparatuur is vernieuwd. We hebben dus prachtige muziek op clubavond en carnavalsbal.

Nu ik zo terug denk vind ik dat we er met elkaar een geweldige tijd van hebben gemaakt. We gaan leuk met elkaar om ook al is het leeftijdsverschil vaak groot. We vormen toch een groep. De vereniging staat er goed voor, we hebben veel leiding, hulpleiding en leden, iets wat niet iedere jeugdvereniging kan zeggen. Ik hoop dan ook dat sirene '99 nog lang mag bestaan.

Groetjes Ria

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---