"Waar is de chily" - auteur onbekend

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - feb '12 - Carnaval -

Carnavalsavond

Goedendag allen. Afgelopen vrijdag hadden we onze jaarlijkse legenadarische carnavalsavond van Sirene '99!

Natuurlijk waren we al weken zenuwachtig voor de grootse spectakelen voor die avond maar nu was het eindelijk dan toch zover. Bij binnenkomst (jaja ik was iets te laat) was het nog een klein beetje een dooie boel. De plaatsen om te zitten op het podium en de vensterbanken waren uitermate populair en slechts een enkeling durfde het aan om te staan.

Toen onze huis-D.J. de muziek wat opleukte met een versnellinkje of juist vertraging gingen er toch hier en daar wat ogen glinsteren, langzaam kwam iedereen los en maakten aanstalten om te gaan staan... Maar het ging pas helemaal los toen Prins Tim II met adjudanten binnen kwamen. Natuurlijk liep Prins Tom I met het hele gevolg erachteraan dus werd het een volle bak!

De nodige polonaises werden gelopen (bij de 250 Km ben ik maar gestopt met tellen...) en natuurlijk werden de prinsen en adjudanten en dansmarietje onderworpen aan de pittige Sirene '99 spellen. Gido had weer een nieuw spel bedacht waarbij wat melodieen geraden moesten worden.

Verder hadden we prachtige optredens van de leden en ik weet zeker dat Holland's got Talent hier eens moet komen kijken. Ook de hulpleiding liet weer zien dat ze echt wel kunnen dansen en zeer originele artiestennamen hebben aangenomen.

Nu staat carnaval pas echt voor de deur. Ik wens iedereen namens Sirene '99 heel veel plezier toe de komende week!

Dennis Pingen

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---