"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - juni'11 - Rick Verhaegh -

Hallo allemaal,

Ik ben Rick Verhaegh, en ben inmiddels alweer 10 jaar actief als vrijwilliger voor Sirene '99. Al enkele jaren heb ik het voorrecht om op vrijdagavond de clubavond mee te organiseren voor groep 7-8 jongens. Ik vind het erg leuk om deze groep te begeleiden, omdat ik me goed kan herinneren hoe ik als 10-11-12 jarige jongen door het leven liep. Je bent (bijna) de oudste van de basisschool, en over 1 of 2 jaar mag je dan eindelijk op je fiets en zware rugzak door weer en wind naar Venlo. Je hoeft nog maar 3 tot 4 jaar te overleven als lid bij Sirene '99, voordat je dan eindelijk hulpleider mag worden! Na mijn laatste jaar als lid, ben ik dan ook direct hulpleider geworden, want wie kan er nou een jaar zonder kamp!! Ik zeg altijd: "een jaar niet op kamp geweest, is een jaar niet geleefd" ;).

Natuurlijk is het kamp niet de enige en belangrijkste reden waarom ik al een aantal jaren verbonden ben aan Sirene '99. Onze vereniging is een mooie mix van jong en oud (lees: iets ouder). Hopelijk kan ik mezelf als 25-jarige nog bij de jonge leiding noemen ;). Goed, wat ik wil aangeven is dat de mooiste vereniging van Lomm een ontzettende leuke en gezellige bende is, en dat dit tijdens veel activiteiten ook vaak wordt overgedragen op de leden. Zonder deze geweldige klik tussen alle vrijwilligers, is het onmogelijk om ieder jaar weer onvergetelijke activiteiten te organiseren.

Ik hoop dat ik zeker nog eens 10 jaar bij deze vereniging betrokken zal blijven, en dat ik middels dit schrijven andere leden gemotiveerd heb om in de toekomst ook vrijwilliger te worden bij Sirene '99!!

Allemaal alvast veel plezier op het kamp!

Groetjes,

Rick

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---