"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - arp'11 - Cilly Veraa -

Hallo allemaal,

Mijn naam is Cilly Veraa en in 2010 ben ik bij Sirene 99 gekomen. Hierdoor zal niet iedereen me kennen, ik draai ook pas mijn 2e seizoen. Sinds 2006 woon ik in lomm. Hiervoor woonde ik bij mijn ouders in Boxtel wat in de buurt ligt van Eindhoven in Brabant. Door mijn stage bij Klein Vink in Arcen en door mijn vriend te leren kennen ben ik in Lomm komen wonen. Op dit moment woon ik samen met mijn vriend Paul Heijnen op de Bosbergstraat en werk ik als receptioniste op recreatiepark Klein Vink in Arcen!

Mijn vriend Paul heeft zelf ook bij Sirene 99 gezeten, zijn clubleiders waren toen Luc Pelzer en Rene Basten. Nu zit Luc nog (al heeeel lang zit luc er dus al bij!) bij de club en Rene is onze buurman geworden! De reden dat ik bij Sirene 99 zit is omdat ik graag met kinderen werk en het leuk vind om activiteiten te verzinnen. Het leukste vind ik als het lekker weer is, dan ga ik graag naar de bossen of doe ik graag speurtochten of smokkeltochten!

Het eerste jaar was ik leidster van groep 5-6 meisjes en dit jaar ben leidster van groep 5-6 jongens op dinsdagavond! Ik geef samen met Leida, Evelien, Mandy, Nikki en Danny club. We zijn met erg veel leiding voor een groep van 8 jongens. Dit dat komt omdat er soms wel eens iemand s'avonds moet werken, hierdoor is niet elke week iedereen aanwezig bij de club.

In het eerste jaar gaf ik samen met Ingrid leiding aan groep 5-6 meisjes. Ingrid werd zwanger en kreeg later in het jaar een zoon namelijk Sir! Dit jaar geef ik leiding met Evelien en zij is nu ook zwanger! Dus aan het einde van het seizoen is er weer een Sirene baby bij!

Helaas ben ik nog niet op kamp mee geweest omdat ik dan geen vrij krijg van mijn werk. Wat ik verder wel erg leuk vind aan de club is de carnavalsavond. Dit jaar was het thema griezelig! Nou, ik heb er vele enge gezichten voorbij zien komen! Maar stiekem hoop ik wel een keer een aantal dagen mee te gaan met kamp. Want daar hoor ik altijd zoveel verhalen over!

Nou, ik wens iedereen nog een leuk seizoen en wie weet zit je de volgende keer bij in de groep!

Groetjes Cilly.

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---