"Waar is de chily" - auteur onbekend

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - mar'11 - Demi van Amerom -

Hallo allemaal,

Om te beginnen zal ik me even voorstellen.

Ik ben Demi van Amerom, 15 jaar en hulpleiding van groep 4. Ik woon samen met mijn vader en moeder, Louis en Monique en mijn zusje Milou en broertje Mick. Ik ga naar school op het Valuascollege in Venlo en zit nu op 4 atheneum. Als sport doe ik aan korfbal. Verder zijn mijn hobby's: muziek luisteren, computeren, afspreken met vrienden en natuurlijk club geven!

Ik geloof dat ik meteen op de club ben gegaan toen het mocht. Maar voordat dat zover was ben ik wel vaker met mijn moeder meegegaan naar de club. Ze was leidster bij De Zonnebloem. Toen leek het me al leuk om zelf lid te worden. Eenmaal toen ik bij de club zat, ben ik elke week weer met plezier naar de club gegaan. We deden leuke spellen, maar het knutselen vond ik het aller-leukst.

Elke keer keek ik uit naar Rollebol en kamp. De allereerste keer dat ik mee mocht op kamp vond ik heel erg spannend. Het was allemaal nieuw, en voor het eerst was ik een week weg zonder papa en mama. Maar toen ik er eenmaal was had ik alweer zin in het volgend jaar! We deden de leukste spellen en iedereen deed een klein optreden bij het kampvuur. Rollebol was ook super leuk. Iedereen wilde de 1ste prijs winnen, dus we deden heel erg ons best. Dit is ons dan ook wel eens gelukt. Een van de eerste keren dat ik meeging met Rollebol had ik meteen een prijs gewonnen. Namelijk de pechprijs. Ik had die dag een tekenbeet, ze vonden dat ik daarom de pechprijs had verdiend.

Dit is het eerste jaar dat ik hulpleidster ben. Ik geef club aan groep 4 op de donderdagavond. Dat doe ik samen met Roy, Dave, Ingrid en Sanne. We hebben maar 8 kinderen, soms lijken het er wel 20. Maar hoe dan ook is het elke week gezellig op de club en er wordt voornamelijk heel veel gelachen! Ik heb eerst getwijfeld om hulpleiding te worden, maar ben nu blij dat ik het toch gedaan heb. En ook dit jaar heb ik weer heel veel zin in in kamp!

Groetjes Demi

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---