"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - feb'11 - Bart Bouten -

Hallo allemaal,

Het is nu mijn beurt om een stukje te schrijven en volgens mij heb ik de eer om als eerste hulpleiding een stukje te schrijven.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Bart Bouten en ik ben 17 jaar oud. Ik ben de zoon van Frans en Ria en broer van Ralf en Tim Bouten. Ik zit op school op het Valuascollege op 4 Atheneum. Werken doe ik meestal in het weekend tussen de rozen bij Ron Pingen. Mijn hobby's zijn leiding geven aan de brugklas op de woensdag avond, voetballen en muziek maken bij de harmonie.

Ik ben zelf eerst 9 jaar lid geweest van de club en ik ben vanaf groep 5 ieder jaar mee op kamp geweest. De eerste keer kamp vond ik het zelfs zo leuk dat ik (omdat ik eigenlijk al op donderdagavond naar huis moest voor de tassen in te pakken voor vakantie) toch nog tot vrijdagavond mocht blijven.

Ook Rollebol heb ik bijna ieder jaar aan meegedaan. Dit was natuurlijk ook heel erg leuk. En volgens mij was ik er bij toen we voor de laatste keer 1e waren geworden.

Maar ook de clubavonden waren en zijn nog altijd heel erg leuk als lid en als hulpleiding. Toen ik zelf nog lid was verheugde ik mij iedere week er weer op om naar de club te gaan, want dan gingen we weer een leuk spel doen.

Voor nu hou ik wel op met schrijven. Ik hoop dat jullie van dit verslag genoten hebben.

Groetjes Bart

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---