"Frans Muyrers heat nog neet afgewasse" - oud leider

 Mail naar Sirene '99  Login beheer gedeelte  Home  


 Menu ---
---
 Home
 Nieuws
 Agenda
 Verslag
 Clubavonden
 Foto's
 Gastenboek
---

 Info ---
---
 Contact
 Profielschets
 Regelement
 Soos-info
 Locatie
---

 Links ---
---
 VJL
 Rollebol
---

 - dec'10 - Dennis Pingen -

Hallo en welkom allemaal.

Ik ben blij dat ik de eer heb het eerste verslag te mogen schrijven voor onze gloednieuwe website. Zoals jullie zien is de website nu dus weer helemaal opgefrist (complimenten voor Ben!). We zorgen er nu ook voor dat deze volledig up to date blijft.

Tja, wat dan wel jammer is, is dat we geen papieren clubblad meer hebben. Nou begon het toch wat achterhaald te worden. En we moeten toch ook met de tijd mee zeggen we dan. Tegenwoordig is internet het medium om te communiceren, op wat voor manier dan ook, dus dan gaan wij daar ook in mee.

Als we dan toch over internet bezig zijn, vroeger was dit er dus helemaal niet. Toen ik voor het eerst naar de club ging, kregen we alles op papier via een stencilapparaat. Zelfs een printer was modern. Wat dat betreft ben ik een beetje achtergebleven, ik vind mijn printer nog steeds modern, kan slecht met internet overweg en lees nog altijd braaf papieren boeken.

Oké, genoeg gezeverd. Terug naar de website. Op de plaats waar nu het een en ander geklets staat, komt een maandelijks verslag over wat dan ook van iemand van de leiding of van mij zelf. Iedereen is vrij te schrijven waarover deze wil schrijven wat het dan ook interessant maakt om te lezen. Hierbij kan iedereen een beetje kennis maken met de leiding en zijn/haar achtergrond.

Ik zal mezelf nog maar een introduceren voor degene die mij niet of minder goed kennen, niet weten wat ik doe of zoiets dergelijks. Ik ben dus Dennis Pingen, zoon van John en Ria Pingen. Ik woon naast café "De Witteberg". In het dagelijks leven werk ik als chemicus aan de Technische Universiteit van Eindhoven waar ik door de week in een eigen mini-appartementje vertoef. Verder hobby ik in het weekend aan mijn auto en bekijk elk glas in het cafĂ© grondig na. Natuurlijk hoort de club ook bij de hobby's. Op vrijdag leidt ik de jongens van groep 7/8 en doe er wat bestuurswerk bij.

Voor deze keer houd ik het hierbij en wil een volgende leider die er om staat te springen de kans geven zijn ei hier kwijt te kunnen. Ik hoop verder dat iedereen van de site gaat genieten en deze dan ook druk gaat bezoeken.

Groetjes Dennis

-   -


 

© Copyright 2002, Stichting Jeugdclub Sirene '99

---